Bulvár-celeb

2021.07.27. 08:51

Bizarr szerződés – Elképesztő összeg ütheti Harry herceg markát a királynő halála után

Átszámítva valamivel több mint 12 milliárd forintnyi dollárra szerződött Meghan Markle és Harry herceg. Ahhoz, hogy megkapják, négy könyvet kell megírniuk, a másodikat viszont csak II. Erzsébet halála után adhatják ki.

Britain's Queen Elizabeth II and Britain's Prince Harry, Duke of Sussex arrive at the Queen's Garden Party in Buckingham Palace, central London on May 29, 2019. (Photo by Yui Mok / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Négy könyvre szóló szerződést kötött egy amerikai kiadóvállalat Harry herceggel és feleségével, Meghan Markle-lal. A Daily Mail információi szerint ebből kettőt Harry jegyez majd, egy életmóddal és wellnesszel foglalkozó kötetet Meghannak kell megírnia, az egyik könyv részletei azonban még ismeretlenek – írja a life.hu.

A lap információi szerint a négy könyvért összesen 40 millió dollár körüli összeget kaphatnak Meghanék. A herceg két önéletrajzi ihletésű könyvéből az első kötet vélhetően már jövőre megjelenik, a másodikhoz viszont elég bizarr történet kapcsolódik:

azt ugyanis csak II. Erzsébet királynő halálát követően adhatják ki.

A kikötés állítólag Harrytől származik, ami a szakértő szerint rossz ómen.

„A ketyegő bomba, mely csak a királynő halálakor robban majd, igazán rendkívüli és sokakban hagyhat nagyon rossz szájízt”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!