Bulvár-celeb

2021.08.06. 09:36

Hatalmas titok derült ki Meghanról: szerelmes volt Vilmos hercegbe

Meghan kész megszállottja volt a királyi családnak.

Britain's Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex arrive to attend The Mountbatten Festival of Music at the Royal Albert Hall in London on March 7, 2020. - The Festival brings together world-class musicians, composers and conductors of the Massed Bands of Her Majesty’s Royal Marines. This year, the performance will mark the 75th anniversary of the end of the Second World War and the 80th anniversary of the formation of Britain’s Commandos. (Photo by SIMON DAWSON / POOL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Meghan Markle a megszállottja volt Vilmos hercegnek és a királyi családnak, még azelőtt, hogy találkozott Harry herceggel – írja a Bors. Mindez még akkor történt,

amikor Meghan főiskolára járt, állítólag a szobája falát is Vilmos herceg képei díszítették.

Ez annak fényében különös, hogy Oprah Winfreynek adott interjújában Meghan azt állította, fogalma sem volt, kivel keveredett össze és hogy mit is jelent, ha a királyi család tagja lesz.

„Hála istennek nem ismertem a családot, nem is olvastam róluk semmit”

– mondta akkor.

Az InTouch magazinnak megszólaltak Meghan Markle egykori iskolai társai, akik egyöntetűen azt mondták, rajongott a királyi családért. Folyton Vilmos hercegről áradozott, egyetlen célja volt: a királyi család tagjává válni.

Az iskolatársai szerint, Meghan odavolt Vilmosért és rajongott a királyi családért
Fotó: AFP

 

Az egyik barátja elmondta, Meghan összetört, amikor Vilmos herceg és Kate Middleton hivatalossá tette a kapcsolatát. De nem sokáig szomorkodott, kieszelt ugyanis egy B tervet. Ez pedig nem volt más, mint Harry.

„Meghan megvárta az esküvőt azzal, hogy elmondja Harrynek, szerelmes volt a bátyjába. Zavarban volt és félt, hogy mi lesz a reakciója.”

Mint kiderült, Harry ezért mérges is lett, Katalin hercegné pedig kiakadt. De a barátok nem tartják valószínűnek, hogy az elhidegülésnek ez lenne az egyetlen oka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!