Bulvár-celeb

2021.08.24. 18:50

Lehullt a lepel: ezzel a vonzó nővel volt különleges kapcsolata Fülöp hercegnek

Bár erről eddig nem nagyon szólt a fáma, a Korona című sorozat következő évadjában fellebbenti a fátylat Fülöp herceg és Penny Knatchbull különleges kapcsolatáról.

Britain's Prince Philip, Duke of Edinburgh opens the Cardiff University Brain Research Imaging Centre on June 7, 2016 in Cardiff. (Photo by Dominic Lipinski / POOL / AFP)

Forrás: AFP / Dominic Lipinski

Fotó: AFP

A burmai Mountbatten grófnő – 32 évvel volt fiatalabb a néhai Edinburgh hercegnél, aki 99 éves korában hunyt el – évek óta a királyi család belső körének megbízható tagja, akit leginkább az autóvezetés szenvedélye kötött Fülöp herceghez. Fülöp szűk körben tartott temetésén a herceg személyi titkárán kívül ő volt az egyetlen „nem családtag”. A személyzet általában „és még”-nek becézte, ugyanis valahányszor Fülöp herceg felsorolta, kiket szeretne meghívni egy királyi rendezvényre, mindig úgy fejezte be, hogy „és még Penny-t” – írja a The Sun.

Penny 20 éves volt, amikor bemutatták Fülöp hercegnek. A fiatal lány Fülöp keresztfiához ment feleségül, innen származott az ismeretség. A fiatal nő és az idősebb herceg akkor kerültek közelebb egymáshoz, amikor Penny 5 éves lánya veserákban meghalt.

Fülöp a szárnyai alá vette a gyászoló nőt és hatalmas támogatást nyújtott neki a nehéz időkben. Bátorította Pennyt: folytassa a autóvezetést, hogy elterelje a figyelmét, olyan rendezvényeken jelent meg vele, mint a Windsor királyi lókiállítás, és számos, a sporthoz kapcsolódó társasági összejövetel – írja a life.hu.

Sokszor suttogták, hogy esetleg több is lehet köztük, mint barátság, de Fülöp mindig nevetett ezeken a spekulációkon. Véleménye szerint minden nővel hírbe hozták, akivel csak szóba állt.

Hogy Erzsébet királynő mit szólt ehhez a különleges barátsághoz, sosem tudjuk meg, mindenesetre feltételezhető, hogy nem örül neki, hogy ez a baráti szál is megjelenik a népszerű sorozatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!