lemondott róla az anyja

2021.08.29. 07:05

Ufónak csúfolták gyerekként: bizarr testi hiányossággal született a lány

Jessnek nem volt egyszerű gyerekkora.

Forrás: Bors

A gyerekek híresen kegyetlenek, és ezt bizony megtanulta az amerikai Jess Kaufman is, aki ma, 30 éves fejjel már maga is érti, miért volt gúnyolódások tárgya. Jess egy ritka betegség miatt úgy fejlődött az anyaméhben, hogy bizonyos szervei a testén kívül fejlődtek ki.

Születésekor azonnal megműtötték, az operáció pedig úgy sikerült, hogy Jessnek nem maradt vissza a köldökzsinórból kialakuló köldökcsonkja, így nincs köldöke sem.

Hogy pontosan mi is történt akkor, és miért nem figyeltek rá a sebészek, hogy ezt a testrészt megtartsák vagy kialakítsák, nem tudni, Jessről ugyanis születése után lemondott a biológiai anyja.

Sokáig csúfolták
Fotó: Bors

– A gyerekek kiskoromban földönkívülinek csúfoltak, vagy csak grimaszoltak, mintha gusztustalan lennék. Sokáig ezért folyamatosan takargattam a hasam, és arra készültem, hogy egyszer megműttetem, hogy mesterséges köldököt kapjak. Ahogy azonban

felnőttem és megerősödtem, lemondtam a műtétről és ma már büszkén vállalom a testem.

Ez is része annak, aki vagyok. 16 éves voltam, amikor a piercingesnek tanuló bátyám azt mondta, szúr egy ékszert nekem is oda, ahol a kölödköm lenne, ez sok mindent megváltoztatott. Felfeküdtem a konyhaasztalra, ő pedig szúrt. Azóta is viselem a piercinget – mondta Jess a Mirrornak, idézi a borsonline.hu.

Címkék#köldök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!