Bulvár-celeb

2021.09.07. 05:59

Itt az utolsó fotó a 88 éves korában elhunyt Jean-Paul Belmondóról, megható a kép története

88 éves korában elhunyt Jean-Paul Belmondo, akinek halálhírét az AFP francia hírügynökség is megerősítette. A színészlegendáról készült utolsó fotót unokája, Annabelle Belmondo készítette idén áprilisban.

Egy 2012-es felvétel a filmsztárról

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Nyolcvannyolc éves korában meghalt Jean-Paul Belmondo, a francia mozi szupersztárja hétfőn hunyt el párizsi otthonában – írja a life.hu.

Belmondo kereken száz filmben játszott és több mint 40 színházi szerepben volt látható.

A francia mozi kultikus alakja olyan színésznőkkel játszott együtt a filmvásznon, mint Claudia Cardinale, Gina Lollobrigida, Brigitte Bardot és Jeanne Moreau, és olyan rendezőkkel dolgozott együtt, mint François Truffaut, Louis Malle vagy Claude Sautet.

Sokat volak együtt: ez a fotó hét évvel ezelőtt készült
Fotó: Pierre Andrieu / AFP

 

Íme, az utolsó róla készült fotó, amit unokája, Annabelle készített róla a legenda 88. születésnapján, idén áprilisban, amikor elmentek közösen kávézni. A színész vitte magával hűséges kiskutyáját is, az unoka pedig nem sejtethette, hogy amit közzétesz a közösségi oldalán, az első és az utolsó kép a nagypapájával. A lapozható bejegyzés másik fotója ugyanis az a kép, amin Annabelle még alig pár hónapos, Belmondo pedig 55 éves és az ölében tartja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!