nagyon gyanús

2021.09.19. 16:50

Katalin hercegné negyedik gyermekével várandós?

Soha nem volt még rá példa, hogy ilyen sokáig távol maradt volna a nyilvánosságtól.

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge, sits in the Royal box on the thirteenth day of the 2021 Wimbledon Championships at The All England Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 11, 2021. (Photo by Glyn KIRK / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Sorra jelennek meg a hírek Vilmos feleségének állítólagos terhességével kapcsolatban, mivel a hercegné tőle egyáltalán nem megszokott módon, több mint két hónapja kerüli a nyilvánosságot. Korábban gyakran elkísérte férjét hivatalos eseményekre, de az utóbbi időben már itt sem látni Katalint.

Most pedig, amikor végre előkerült, nem a tőle megszokott szűk vonalvezetésű ruhában jelent meg, hanem egy sokat talkaró blézerben...

Az Express megkeresésére a Buckingham-palota természetesen nem, de egy királyi szakértő készséggel válaszolt. Russell Myers szerint, nincs kizárva, hogy Katalin ismét áldott állapotban legyen, azonban hangsúlyozta, hogy nem szabad elmenni a tény mellett, hogy akár jól megérdemelt pihenését is töltheti gyermekeivel együtt, az egész éves munka után, főleg, hogy Harry és Meghan távozásával kétszer annyi dolog szakadt Vilmos és felesége nyakába az elmúlt időszakban.

Nem a megszokott testhez simuló ruhát választott...
Fotó: AFP

Amennyiben a hercegné állapotos, azt a tőlük már megszokott módon, hivatalos úton befogják jelenteni, de van egy erős érzésem, hogy Katalin az elkövetkezendő hetekben visszaáll dolgozni és ezzel megcáfolja a napok óta terjengő pletykát, miszerint gyermeket vár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!