a botrány után

2021.10.26. 06:40

Így tér vissza a képernyőre a börtönviselt színésznő (videó)

Lori Loughlin a tavalyi karácsonyt börtönben töltötte, de idén már egy karácsonyi sorozatban láthatjuk.

Olivia Jade (L) and Lori Loughlin attend the Women's Cancer Research Fund's 'Unforgettable Evening' in Los Angeles, California, on February 27, 2018. (Photo by JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP)

Forrás: JEAN-BAPTISTE LACROIX / AFP

Fotó: AFP

Börtönbüntetése után visszatér a képernyőre Lori Loughlin: a When Hope Calls című sorozatban a kétórás, karácsonyi témájú premieradásban már biztosan benne lesz – írja az Origo.

A színésznő korábbi karakterét, Abigail Stantont játssza el újra, a When Hope Calls ugyanis egy korábbi hallmarkos széria, a When Calls the Heart spin-offja. Loughlin abban 2014-től kezdve szerepelt, a figuráját csak 2019-es letartóztatásakor írták ki a történetből.

Loughlin tavaly december 28-án szabadult a börtönből, két hónapos büntetését szinte teljes egészében letöltötte. A férjével, Mossimo Giannulli divattervezővel együtt ítélték el, miután belekeveredtek az amerikai elit egyetemek körüli felvételi botrányba: 500 ezer dollár kenőpénzt adtak azért, hogy a lányuk bejusson egy jó nevű egyetemre – írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!