Azta!

2022.05.22. 07:00

Uri Geller nem tagadja: tapogatott már UFO-t

Egy amerikai képviselő megszólalására reagált a mentalista, állítja, hogy nincs igaza.

Megszólalt Uri Geller, a magyar származású kanálhajlítgató mentalista. Geller azután kelt ki magából, hogy az amerikai hírszerzés egyik fejese, Scott Bray azt mondta a kongresszusnak: az amerikai kormány nem tud idegen eredetű lényekről. A 75 éves Geller szerint ez szemenszedett hazugság - írja a Bors.

"Tudom, hogy az amerikai kormánynak van tudomása az idegenek létezéséről. Az is dühít, hogy ezt még mindig titkolják" – mondta a paranormális képességekkel megáldott előadóművész. A DailyStarnak azt is elmesélte, hogyan került kapcsolatba az idegenekkel még 1974-ben.

"A CIA szervezett be akkor, amikor felismerték a képességeimet. Behívtak, hogy fogjak a kezembe egy UFO-t, és mondjam el, mit érzek. A bőre fémes és sima volt, szivárványosan megtört rajta a fény. Amikor megfogtam, éreztem a rezgéseket. Olyan volt, mintha lélegzett volna" – avatta be az olvasókat Uri Geller. A mentalista ezért sem érti, miért nem hozzák nyilvánosságra azt, hogy idegenek márpedig léteznek.

Forrás: Shutterstock

"Attól félnek, hogy az emberek nem tudják majd helyén kezelni az igazságot" – magyarázta Uri, aki azután kapta fel a vizet, hogy kiderült: a Pentagonnak már évi 400 azonosítatlan légi jelenségről van tudomása. 

Borítókép: AFP

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!