Bulvár-celeb

2022.12.26. 17:00

Ezeket a videókat nézte mindenki tátott szájjal 2022-ben

Az egyik legnépszerűbb netes platform a TikTok, nem csoda, hogy a legfelkapottabb tartalmakat több száz millióan látták.

Illusztráció: Shutterstock

Habár az évről-évre egyre kedveltebb videómegosztón rengeteg informatív tartalom található, nem meglepő, hogy a sok gondolkodást nem igénylő, izgalmas, szórakoztató vagy cuki kisfilmek aratják a legnagyobb sikert. Az idei rangsorban három különböző témájú videó végzett az élen, amelyek jól mutatják az alkalmazás sokszínűségét - derül ki a Life.hu cikkéből.

Rosalía spanyol énekesnő készítette a harmadik legnézettebb videót, aki egyik saját szerzeményét használta háttérzenének, miközben ő maga nem csinál semmit, csak különböző helyzetekben a kamerába bámulva kérődzik egy rágógumin.

A második helyen az übercuki Squishy mókus tömi a pofazacskóját török- és földimogyoróval. A tündéri állatkáról készült felvételt 227 milliószor játszották le. Ez tetemes szám, de elmarad az első helyezettől...

@chipmunksoftiktok Thank you God my little Squishy is back from hibernation, fill the cheeks my sweet baby #fyp #welcomeback #cuteanimals #cute #chipmunks #squishy ♬ original sound - Chipmunks of TikTok

...aki nem más, mint az ismert cukrász és ételszobrász, Amaury Guichon. A sármos sütimágus lebilincselő videóban mutatta meg, hogyan készít csokoládéból óriási zsiráfszobrot. A kisfilmjét 309 millióan nézték meg eddig, és még nincs is december 31.

@amauryguichon Chocolate Giraffe! 🦒This 8.3ft tall 100% chocolate sculpture is my biggest creation yet. #amauryguichon #chocolate #giraffe ♬ dream river. - Woong Sun Hee

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!