Bulvár-celeb

2023.01.08. 20:00

Ez a szlovák kebelcsoda rabolhatta el Tom Brady szívét

Külföldi bulvároldalak szerint a szuperszexi szlovák modell, Veronika Rajek rabolhatta el minden idők legsikeresebb NFL-irányítójának a szívét.

Forrás: Facebook

Tom Brady válásának bejelentése óta nem beszélt a magánéletéről, így hónapok óta csak találgatások folynak arról, kivel lehet együtt. Úgy tűnik, ennek is vége, mivel a 26 éves szlovák modell, Veronika Rajek lehet a sztársportoló új barátnője. Legalábbis a gyönyörű nő Instagram-profilján a jelek erről tanúskodnak, hiába nem vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat. Veronika Instagramja az utóbbi hetekben tele vab Brady-vel kapcsolatos posztokkal és sztorikkal, hiába van férjnél.

Brady korábbi felesége, a brazil topmodell Gisele Bündchen már továbblépett a válás óta - Joaquim Valantével jár -, most pedig a legendás NFL-játékosra is rátalálhatott a szerelem. 

Na de mit érdemes tudni a 45 éves sztár új barátnőjéről? Rajek Szlovákia leghíresebb modellje, aki olya neves márkákkal dolgozott együtt, mint a Dolce and Gabbana, a Moschino, a Philipp Plain, a Hide & Jack, a Vera Wang, vagy éppen a Bluemarine.

A teljes cikket itt olvashatja el

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!