Bulvár-celeb

2023.01.24. 05:00

Jennifer Lopez az egyik legundokabb híresség: íme, a bizonyíték

Egymillió lájkot gyűjtő TikTok-videójában egy lány szörnyű dolgokat árult el JLo-ról.

Fotó: AFP

Csaknem nyolcmillióan látták azt a videót, amelynek Jennifer Lopez valószínűleg nem örülne. Egy fiatal lány a TikTok-oldalán konkrét történetekkel alátámasztva számolt be arról, hogy miért tartja szörnyű embernek a világsztárt.

„Két sztorim van Jennifer Lopezről, amikor szörnyen viselkedett. Az első: amikor voltak sofőrjei, az első és legfontosabb szabály az volt, hogy nem nézhettek rá, nem beszélhettek hozzá, és a csomagjai nem érhettek a földhöz. 

Ha ezek közül bármelyik megtörtént, akkor mindent megtett azért, hogy kirúgasson. Még akkor is, ha csak a visszapillantó tükörbe néztél vezetés közben. Ő azt állította olyankor, hogy nem az utat, hanem őt akartad nézni... 

Ezt onnan tudom, hogy az édesapám ennek a sofőrszolgálatnak dolgozott” – kezdte videójában a fiatal lány. 

Hogy mi volt a másik kiakasztó történet, a Ripost cikkéből kiderül. 

@redpeppaflake #stitch with @tristanstone74 j lo is a terrible human. Her personality matches her voice, trash. #celebrity #jlo #nasty ♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!