Bulvár-celeb

2021.07.29. 11:03

Drámai fordulat Maddie ügyében, új nyomra bukkantak

A Madeleine McCann eltűnését vizsgáló háromrészes dokumentumfilm által állítólag egy új nyomra bukkantak.

An undated handout photograph released by the Metropolitan Police in London on June 3, 2020, shows Madeleine McCann who disappeared in Praia da Luz, Portugal on May 3, 2007. - German police said Wednesday they have identified a new suspect in the mysterious disappearance of British girl Madeleine McCann in 2007. "In connection with the disappearance of the then three-year-old British girl Madeleine Beth McCann..., the Braunschweig public prosecutor's office is investigating a 43-year-old German citizen on suspicion of murder," said federal police in a statement. (Photo by Handout / METROPOLITAN POLICE / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE " - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP PHOTO / METROPOLITAN POLICE

Fotó: AFP

A Madeleine McCann eltűnését vizsgáló új televíziós dokumentumfilmből kiderülhet, hogy a jelenlegi fő gyanúsított, Christian B. nem volt érintett az ügyben.

A Channel 5 egy háromrészes sorozatot sugároz, amely az új nyomra összpontosít, ami két oroszra utal, akik 2007-ben elvihették Madeleine McCannt szülei hotelszobájából.

A dokumentumfilmet egy volt rendőrnyomozó vezeti, és a hírek szerint új tanúkkal beszélget. Egy portugál forrás szerint „az új információk arra utalnak, hogy két orosz állhat a kislány elrablásának háttérében”.

Ezt erősíti meg Christian B. levele is, amiben erősen kritizálta a német ügyészséget az ellene felhozott vádak miatt – írja a Mirror.

A kis Maddie ügye már évek óta húzódik, ezért a hónap elején a rendőrség 350 000 fontot (kb. 148 043 505 forint) kapott, hogy megpróbálják végre lezárni és megtalálják a felelőst.

A Grange-művelet egyébként 2011-es elindítása óta 12,5 millió fontjába (kb. 5 288 125 000 forint) került az adófizetőknek, és Cressida Dick, a Met rendőrfőnöke szerint a keresése addig folytatódik, amíg „nincs mit tenni” – írja a Bors.

Címkék#Maddie

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!