Bulvár-celeb

2021.06.16. 05:50

Tragédiába fulladt a nászéjszaka: szex közben halt meg a fiatal feleség

Csak 18 éves volt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Pár órával a lagzi után először bújt ágyba férj és feleségként az a pár, amelynek tragédiába fulladt a nászéjszakája. A 18 éves ara szex közben lett rosszul, az életét már nem tudták megmenteni – írja a Bors.

A rendőrségi közlemény szerint a menyasszony aktus közben rosszul lett és összeesett. A szerelmesek nevét nem hozták nyilvánosságra, annyit tudni, hogy az eset a brazíliai Ibiritében történt, pár órával azután, hogy a férfi birtokán megtartották az esküvőjüket.

A férj, miután szerelme összeesett, kirohant a házból és a szomszédoktól kért segítséget. Taxit hívtak, ám több sofőr sem vállalta a fuvart a kórházba. A mentőket csak ezután tárcsázták.

A 18 éves fiatal ekkor már nagyon rossz állapotban volt, életét már a szakemberek sem tudták megmenteni, a kórházba menet, a mentőautóban hunyt el.

A testén nem találták erőszak vagy szerepjáték jeleit, és a szomszédok sem számoltak be különös zajokról.

Állítólag szívinfarktust kapott.

A gyászoló férj azt nyilatkozta, a történtek után nem biztos, hogy képes lesz abban a városban folytatni az életét, ahol feleségével tervezte azt.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!