Megdöbbentő, ami történt

2022.05.15. 06:04

Kislányt marcangolt a kutya, mert csak németül értett

A három éves kislányt a nagyszülei vitték ki a parkba játszani, ahol rátámadt egy őrzésre és védésre kiképzett kutya.

Borzalmas véget ért egy frissen örökbefogadott kutya sétáltatása a walesi Pontypriddben: a holland juhászkutya rátámadt egy három éves kislányra, és mivel a kutya csak német parancsszavakat értett, gazdái nem tudták rávenni, hogy hagyja abba a gyermek marcangolását. A Chief névre hallgató kutyát négy nappal a támadás előtt vették magukhoz új gazdái, és a menhely figyelmeztette őket, hogy az állat nem kedveli a gyerekeket – írja a Mirror nyomán a Metropol.

Chief örökbefogadott kutya, korábban Németországban élt, ipartelepen volt házőrző, és csak németül értett, új gazdái viszont nem beszélték a nyelvet. Így hiába próbálták visszaparancsolni a kutyát, az rávetette magát a kislányra, a nyakát és a hátán marcangolta össze annyira, hogy a sebeket örökké őrizni fogja.

 A gyereket azonnal kórházba szállították, több műtéten is átesett, azóta is retteg az állatotoktól. A kutya 33 éves gazdája börtönbüntetést kapott, amiért a figyelmeztetések ellenére gyerekek közelébe vitte az érzékeny és könnyen vaddá váló Chiefet.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!