Megdöbbentő képsorok

2022.07.24. 09:45

Tragikus véget ért a medencés buli, meghalt egy 32 éves férfi (videó)

Lefilmezték, ahogy egy víznyelő másodpercek alatt beszippant mindent.

Egy medencés buli tragikus véget ért, amikor egy hirtelen kialakult víznyelő beszippantotta a medence vizét. a felfújható játékokat, végül egy ember életét sem kímélte – derül ki a Bors cikkéből.

A Times of Israel szerint Klil Kimhit néhány órával azután találták meg holtan, hogy beszívta őt egy medence alján kialakult víznyelő. A 32 éves férfi egy házibuli vendége volt Izraelben, amelyet munkaadója rendezett. A Facebookon közzétett videóban az izraeli tűzoltó- és mentőhatóság egyik helyszínen tartózkodó képviselője elmondta, hogy a helyi tűzoltók, a rendőrség és a katonai mentőcsapatok segítettek a keresésben.

"Mögöttünk van egy medence, ahol éppen egy medencepartira került sor, körülbelül 50 ember részvételével, egy marketingeseményen, majd hirtelen megjelent egy víznyelő, és a medence összes vizét beszívta, néhány vendéggel együtt. Sürgősen meg kell találnunk azt a férfit, akit beszívott a víz a víznyelőbe."

"Körülbelül 30 éves, és valószínűleg a ház alatti földalatti alagutakba szívta be a víznyelő a medence vizével együtt" - tették hozzá.

A Jerusalem Post szerint Kimhi holttestét a 49 méteres alagút végén találták meg.

"Ez egy nagyon szokatlan esemény – mondta el egy mentős. – Amikor a helyszínre értem, láttam egy gödröt, ami kinyílt az üres medence alján. A helyszínen tartózkodók elmondták, hogy a gödör hirtelen kinyílt, és néhány másodpercen belül a medence teljes vize beszívódott."

Az incidensről készült felvételt megosztották a közösségi médiában, amin az látható, ahogy a víz és a felfújható játékok eltűnnek a lyukba. Egy férfi megcsúszott a lyuk szélének közelében, de egy közeli vendég felrángatta.


Az Associated Press szerint az otthon tulajdonosai megfelelő engedély nélkül építették a medencét. A rendőrség letartóztatta a hatvanas éveiben járó házaspárt, akiket gondatlanságból elkövetett emberölés gyanújával vádolnak.

Az Egyesült Államok Környezetvédelmi Minisztériuma szerint sok tényező vezethet víznyelőhöz, de sok olyan víz miatt keletkezik, amelynek nincs hova lefolynia. Miután a folyadék felhalmozódik a föld alatt, erodálja a kőzeteket és az ásványokat. Az erózió "üres teret" hoz létre, amely a felszín felé mozog. Idővel egy lyuk képződik, amely végül elég nagyra nőhet ahhoz, hogy a felette lévő talaj összeomlik, ami egy víznyelőt eredményez.

Illusztráció: Shutterstock

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!