utolsó út

2020.01.03. 15:39

A norvég király is részt vett Ari Behn temetésén

A Dániában született, 47 éves Ari Behn önkezével vetett véget életének 2019. december 25-én.

Oslo, 2020. január 3. Márta Lujza norvég hercegnő (b) lányai Emma Tallulah Behn, Leah Isadora Behn és Maud Angelica Behn társaságában volt férjének, Ari Behn norvég írónak a temetési szertartásán az oslói székesegyházba 2020. január 3-án. A Dániában született, 47 éves Ari Behn önkezével vetett véget életének 2019. december 25-én. Ari Behn és Márta Lujza hercegnő 2002-ben házasodott össze, három lányuk született. 2016-ban bejelentették különválásukat, de közölték, hogy továbbra is együtt gondoskodnak gyermekeikről. A festőként is ismert író egyike volt azon férfiaknak, akik szexuális zaklatással vádolták meg Kevin Spacey amerikai filmsztárt. MTI/EPA/Hakon Mosvold Larsen

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Hakon Mosvold Larsen

Eltemették Ari Behnt. A dániai születésű norvég írót, Mária Lujza hercegnő volt férjét karácsony első napján találták holtan.

Márta Lujza norvég hercegnő és újdonsült férje, Ari Behn norvég író a 2002. május 24-i esküvőjükön Trondheimben
Fotó: Lise Aserud / MTI / EPA

Az oslói katedrálisban tartott búcsúztatáson részt vett V. Harald norvég király, az uralkodócsalád tagjai és Jens Stoltenberg NATO-főtitkár is.

A norvég uralkodócsalád tagjai: V. Harald norvég király (k) és felesége, Szonja királyné (b), Ingrid Alexandra norvég hercegnő (második sor balról) és Mette-Marit hercegné, Haakon norvég trónörökös felesége Márta Lujza norvég hercegnő volt férjének, Ari Behn norvég írónak a temetési szertartásán az oslói székesegyházban 2020. január 3-án
Fotó: Lise Aresund / MTI/EPA

A Dániában született, 47 éves Ari Behn önkezével vetett véget életének 2019. december 25-én. Ari Behn és Márta Lujza hercegnő 2002-ben házasodott össze, három lányuk született. 2016-ban bejelentették különválásukat, de közölték, hogy továbbra is együtt gondoskodnak gyermekeikről.

A festőként is ismert író egyike volt azon férfiaknak, akik szexuális zaklatással vádolták meg Kevin Spacey amerikai filmsztárt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!