hatalmas népszerűség

2021.09.28. 08:00

Magyarországon is fellép az elmúlt év egyik legnagyobb felfedezettje

Miután megmászták a nemzetközi slágerlistákat, és bejárták a fő európai nyári fesztiválok színpadait, a Måneskin bejelentette 2022 februárjára és márciusára tervezett LOUD KIDS ON TOUR koncertsorozatát, amelynek keretében fellépnek a legfontosabb európai városokban.

A digitális platformokon 3,4 milliárd streamingjével, és a több mint 43 milliós havi Spotify hallgatójával Victoria, Damiano, Thomas és Ethan ismét lángra lobbantja a külföldi közönséget 16 állomásos turnéjával február 6. és március 14. között, amelyben ott található Budapest is a március 1-i Barba Negra koncerttel!

Az olasz színpadokra idén télen és jövőre tervezett, várva várt visszatérés során a Måneskin először lép fel a legnagyobb olasz arénákban, és mind a tizenhárom koncert már telt házas.

Végül, de nem utolsósorban egy különleges koncerteseményt is bejelentettek a hatalmas érdeklődésre való tekintettel: 2022. július 9 -én, szombaton Róma városának szimbólumában, a Circus Maximusban lép színpadra a banda.

Az elmúlt év nagy nemzetközi felfedezettje, a Måneskin március 1-i koncertjére jegyek szeptember 30-án 12 órától kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon. A regisztrált Live Nation tagok számára elővásárlási lehetőség már szeptember 28-án 12 órától elérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!