nehéz eset

2017.07.24. 17:50

Cassano eligazolt a Hellas Veronába, vagy mégsem?

Antonio Cassano mégsem az olasz labdarúgó élvonalban újonc Hellas Verona csapatában folytatja pályafutását.

A klub július 10-én jelentette be, hogy egy idényre szerződtette a 35 éves csatárt. Cassano nyolc nappal később közölte, hogy mégis visszavonult, majd néhány órával később ezt is visszavonta.

„Nem akarom abbahagyni a játékot, egyszerűen nem érzem úgy, hogy Veronában kellene folytatnom. Fizikálisan nagyon jó állapotban vagyok, ezt az elmúlt két hét edzései is megmutatták, de nem inspirál, hogy ebben a klubban futballozzak” – írta Cassano a felesége, Carolina Marcialis közösségi oldalán.

A Hellas Verona elnöke, Maurizio Setti az olasz ANSA hírügynökségnek megerősítette a tapasztalt csatár elhatározását.

Cassano – aki játéka mellett botrányos viselkedéséről is elhíresült – az előző szezont a Sampdoria játékosaként kezdte, de egyszer sem lépett pályára, januárban pedig távozott a genovai klubtól, azóta nem volt csapata.

Az olasz válogatottal 2012-ben Európa-bajnoki ezüstérmes futballista karrierje Bariban kezdődött, és már 17 évesen bemutatkozhatott a Serie A-ban. Később az AS Romában, a Real Madridban, az AC Milanban és az Internazionaléban is szerepelt, de szinte mindenhonnan a nehéz természete miatt kellett távoznia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!