keménypályás tenisz

2017.08.17. 09:07

Nadal ismét legyőzte Gasquet-t

A hétfőtől újra világelső Rafael Nadal, illetve a nőknél ranglistavezető Karolina Pliskova is bejutott a nyolcaddöntőbe szerdán a Cincinnatiban zajló keménypályás tenisztornán.

A 15-szörös Grand Slam-bajnok spanyol sztár a francia Richard Gasquet-t verte könnyedén, megnyerve 15. egymás elleni összecsapásukat is.

Meglepetésre kiesett ugyanakkor a favoritként számon tartott Alexander Zverev, a vasárnap Montrealban tornagyőztes német játékost a hazai közönség előtt szereplő Frances Tiafoe búcsúztatta, aki 80 hellyel mögötte áll az ATP-rangsorban. Nem sokkal korábban befejezte szereplését az idősebbik Zverev is, Mischát a spanyol Pablo Carreno verte.

A nőknél a címvédő cseh Pliskova mindössze 69 perc alatt nyert az orosz Natalja Vihljanceva ellen.

Búcsúzott az előző világelső német Angelique Kerber, továbbá a júliusban wimbledoni döntős Venus Williams is. A 37 éves hazai sztárt a selejtezőből főtáblára jutott ausztrál Ashleigh Barty búcsúztatta, aki 48. a világranglistán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!