Bayern München

2018.04.12. 11:41

Eldőlt Ribéry jövője

Sajtóértesülés szerint a Bayern München labdarúgócsapata egy évvel meghosszabbítja Franck Ribéry szerződését.

Franck RIBERY (FC Bayern) with Ball, Einzelaktion GES/ Fussball/ Champions League: FC Bayern Munich - FC Sevilla, 11.04.2018 Football / Soccer: Champions League: Bayern vs Sevilla, Munich, April 11, 2018 |usage worldwide

Forrás: AFP/DPA/GES-sportfoto

Fotó: Werner Eifried

A Kicker című szaklap csütörtökön írt arról, hogy a 35 éves francia szélső 2019-ig szóló megállapodást ír alá, és 12. szezonját kezdi majd meg a bajor klubnál.

A múlt hétvégén a 28. német bajnoki címét begyűjtő együttes ügyvezetője, Karl-Heinz Rummenigge már néhány nappal ezelőtt beszélt Ribérynek, illetve a klub másik veterán klasszisának, a holland Arjen Robbennek a helyzetéről, kiemelve, hogy mindketten jól teljesítenek, és semmi sem szól az ellen, hogy hosszabbítsanak velük. Robbennel ugyanakkor még nem értek véget a tárgyalások.

A Bayern szerdán a Sevilla elleni hazai 0-0-val továbbjutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A mérkőzésen Ribéry és Robben is kezdőként jutott szóhoz.

Borítókép: Ribéry a Sevilla elleni BL-meccsen

AFP / DPA / GES-Sportfoto / Werner Eifried

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!