Squadra Azzurra

2018.05.15. 13:40

Balotelli újra az olasz válogatottban? (videó)

Roberto Mancini, az olasz labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya azt mondta, beszélni fog Mario Balotellivel esetleges visszatéréséről a nemzeti csapatba.

Manchester City's Italian manager Roberto Mancini (R) pushes Italian striker Mario Balotelli back onto the pitch after their 3-1 win in the English Premier League football match between Newcastle United and Manchester City at St James' Park, Newcastle-Upon-Tyne, north-east England on December 26, 2010. AFP PHOTO/GRAHAM STUART FOR EDITORIAL USE ONLY Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo. / AFP PHOTO / GRAHAM STUART

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Graham Stuart

Keddi, firenzei bemutatkozó sajtótájékoztatóján a szakember úgy fogalmazott:

„Mario egy olasz játékos. Mindenképpen beszélni fogok vele. Az egyike azoknak, akiket újra meg kell néznünk”.

Balotelli a 2014-es világbajnokság óta nem lépett pályára a válogatottban, de Mancini játékosa volt az Internazonalénál és a Manchester Citynél is.

Az 53 éves tréner Gian Piero Venturát követi a kapitányi poszton, akinek azután kellett távoznia, hogy a csapata nem jutott ki az oroszországi világbajnokságra. A nemzeti együttest azóta ideiglenes megbízatással Luigi Di Biagio irányította.

„Az lesz a feladatom, hogy a nemzeti együttest visszahozzam a világ és Európa tetejére” – mondta kedden Mancini.

Mancini – aki vasárnap közös megegyezéssel szerződést bontott a szentpétervári Zenittel – május 28-án, a Szaúd-Arábia elleni barátságos meccsen debütál majd a kispadon.

Itt pedig idézzük fel, hogy még a City színeiben miként kergette őrületbe akkori edzőjét Balotelli:

Borítókép: Mancininak már nem egyszer meggyűlt a baja az olasz fenegyerekkel

AFP PHOTO / Graham Stuart

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!