véget ért a rehabilitáció

2018.05.04. 17:25

Neymar visszatért Párizsba

Neymar, a Paris Saint-Germain brazil labdarúgója több mint két hónap után pénteken visszatért a francia fővárosba.

Brazilian PSG's footballer Neymar Junior attends the photocall for the 2018 American Foundation for AIDS Research (amFAR) Gala Sao Paulo in Sao Paulo Brazil on April 13, 2018. / AFP PHOTO / NELSON ALMEIDA

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Nelson Almeida

A csatárt szállító repülőgép délben szállt le Le Bourget repülőterén, majd a játékos a Párizs egy külvárosában található otthonába ment.

Neymar tavaly nyáron világrekordot jelentő 222 millió euróért igazolt az FC Barcelonától a PSG-hez, húsz mérkőzésen 19 gólt szerzett, de február 25-én súlyosan megsérült a bokája, amit hazájában operáltak meg, és eddig a rehabilitációt is ott végezte.

A bajnok párizsiak május 19-én játsszák utolsó mérkőzésüket, vagyis a csatár szinte biztosan nem léphet már pályára a mostani idényben. Ennek ellenére továbbra is bízik benne, hogy a június 14-én kezdődő oroszországi világbajnokságon szerepelhet.

A műtéthez kapcsolódó utolsó orvosi felülvizsgálatra május 17-én kerül sor, a brazil válogatott pedig négy nappal később kezdi a közös felkészülést a tornára.

Borítókép: AFP PHOTO / Nelson Almeida

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!