vb 2018

2018.06.10. 19:44

A brazilok 3-0-ra verték az osztrákokat a vb főpróbáján

A brazil labdarúgó-válogatott vasárnap simán győzött Ausztria vendégeként világbajnoki főpróbáján, így immár 11 találkozó óta veretlen.

Bécs, 2018. június 10. A brazil Philippe Coutinho (j) csapattársával, Roberto Firminóval ünnepli gólját az Ausztria-Brazília felkészülési labdarúgó-mérkőzésen Bécsben 2018. június 10-én. A brazil labdarúgó-válogatott 3-0-ra győzött. (MTI/EPA/Christian Bruna)

A bécsi Ernst Happel Stadionban rendezett meccsen a brazilok góljait Gabriel Jesus, Neymar és Coutinho szerezte, a találkozót Kassai Viktor vezette.

A dél-amerikai csapat a csütörtökön rajtoló oroszországi vb-n Svájccal, Costa Ricával és Szerbiával szerepel majd azonos csoportban.

Az osztrákok – akiknél Szabics Imre a pályaedző – először kaptak ki Franco Foda irányításával. A német szakembert tavaly októberben nevezték ki, s a mostani vereség előtt öt mérkőzésen öt győzelmet aratott.

Eredmény: Ausztria-Brazília 0-3 (0-1)

Borítókép: MTI/EPA/Christian Bruna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!