Eredménytelenül

2018.06.27. 09:38

Hector Cúper távozik az egyiptomi kispadról

Mivel Egyiptom három vereséggel, pont nélkül búcsúzott a vb-től, búcsút mondtak a szövetségi kapitánynak - akinek egyébként a kijutást köszönheti a csapat.

5556900 25.08.2018 Egypt’s head coach Hector Raul Cuper gestures during the World Cup Group A soccer match between Saudi Arabia and Egypt at the Volgograd Arena, in Volgograd, Russia, June 25, 2018. Alexey Filippov / Sputnik

A sikertelen világbajnoki szereplés miatt az Egyiptomi Labdarúgó Szövetség (EFA) menesztette Hector Cúpert a szövetégi kapitányi posztról.

Az EFA illetékese a keddi elnökségi ülés után közölte, köszönetet mondanak az argentin edzőnek eddigi munkájáért, a folytatásról pedig később adnak tájékoztatást.

A hétszeres Afrika-bajnok a csoportkör után három vereséggel, pont nélkül búcsúzott a vb-től. Cúper – akinek a szerződése ezzel lejárt – 2015 óta ült a kispadon, és 28 év után először vezette ki a nemzeti csapatot világbajnokságra.

Borítókép: Hector Cúper az oroszországi labdarúgó világbajnokságon.

Forrás: AFP / Alexey Filippov / Sputnik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!