Nagy a tét

2018.07.07. 10:35

Beckham és Ibrahimovic fogadást kötött

Ha a svédek buknak, Ibra fizet egy vacsorát, ha az angolok veszítenek, akkor Beckham vesz fogadótársának egy IKEA-bútort. És mi köze mindehhez a fish and chipsnek?

Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) celebrates with Paris Saint-Germain's English midfielder David Beckham after scoring during a French L1 football match between Paris St Germain and Brest on May 18, 2013 at Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD / AFP PHOTO / KENZO TRIBOUILLARD

Zlatan Ibrahimovic, a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatának svéd sztárja fogadást ajánlott a közösségi médiában David Beckhamnek, az angol válogatott korábbi csillagának a szombat délutáni svéd-angol világbajnoki negyeddöntő előtt.

Ibrahimovic azt írta, hogy ha az angolok győznek Szamarában, akkor a világ bármely pontján meghívja Beckhamet egy vacsorára, ha viszont a svédek nyernek, akkor az angolnak kell egy IKEA-ban bútort vásárolnia számára.

Beckham – aki korábban maga is játszott a Galaxyban – elfogadta a kihívást, és ő is ismertette a fogadási téteket. Svéd siker esetén valóban elmegy vásárolni Ibrahimovicnak lakberendezési tárgyakat a svéd cég egyik üzletében, ha azonban az angolok diadalmaskodnak, akkor Ibrahimovicnak el kell mennie majd egy angol válogatott mérkőzésre, azt angol válogatott mezben kell megnéznie, miközben a félidőben halat és sült krumplit (fish and chips) kell ennie.

Borítókép: KENZO TRIBOUILLARD / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!