Vízilabda Eb

2018.07.24. 18:32

Kikapott a szerbektől a negyeddöntőben a férfiválogatott

Märcz Tamás szövetségi kapitány együttesének egy pillanatig sem volt esélye a világ egyik legjobbja ellen, amely nyolc perc után már 4-0-ra vezetett.

Barcelona, 2018. július 24. Zalánki Gergõ (j) és a szerb Milos Cuk a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a negyeddöntõbe jutásért játszott Magyarország - Szerbia mérkõzésen 2018. július 24-én. A magyar válogatott 8-5-re kikapott a címvédõ és olimpia bajnok Szerbia csapatától. MTI Fotó: Illyés Tibor

Fotó: Illyés Tibor

A magyar férfi vízilabda-válogatott 8-5-re kikapott a címvédő és olimpia bajnok Szerbia csapatától a Barcelonában zajló Európa-bajnokság keddi negyeddöntőjében.

Märcz Tamás szövetségi kapitány együttesének egy pillanatig sem volt esélye a világ egyik legjobbja ellen, amely nyolc perc után már 4-0-ra vezetett. A magyar válogatott az 5-8. helyért folytatja szereplését, csütörtökön 16.45-től a világbajnok horvátok és a legutóbbi kontinensviadalon ezüstérmes montenegróiak összecsapásának vesztesével találkozik.

A magyar csapattal 1991 után fordult elő ismét, hogy nem jutott négy közé az Európa-bajnokságon.

Borítókép: Zalánki Gergő (j) és a szerb Milos Cuk a barcelonai vízilabda Európa-bajnokság férfi tornáján a negyeddöntőbe jutásért játszott Magyarország – Szerbia mérkőzésen 2018. július 24-én. A magyar válogatott 8-5-re kikapott a címvédő és olimpia bajnok Szerbia csapatától.

MTI Fotó: Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!