drukkereket hergelt

2019.01.07. 19:20

Megbüntette Ribéryt a Bayern München

Az eset után többen is megszólaltak a témában.

Súlyos pénzbüntetést kapott klubjától Franck Ribéry, a Bayern München francia labdarúgója, aki az újév elején összetűzésbe került a szurkolókkal a közösségi médiában.

A 35 éves támadó azzal hergelte fel a drukkereket, hogy egy dubaji étteremben arannyal bevont steaket rendelt, s a rendkívül borsos áron kapható ételkülönlegesség felszolgálását fel is töltötte az oldalára.

Ezt követően a Bajnokok Ligáját is nyert futballista számos negatív üzenetet kapott olyan rajongóktól, akiknek egy-egy belépőjegy megvásárlása is komoly anyagi terhet jelent, ő pedig magából kikelve, rendkívül trágár stílusban, külön bejegyzésben válaszolt nekik.

Az eset után többen is megszólaltak a témában, végül Hasan Salihamidzic, a bajor klub sportigazgatója zárta le az ügyet azzal, hogy hosszan elbeszélgetett a labdarúgóval – akinek nagy valószínűséggel a mostani az utolsó szezonja Münchenben -, s jelezte neki, hogy súlyos bírságot szabtak ki rá. A játékos elfogadta a büntetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!