Meglepetés

2019.03.24. 08:18

A brazilok nem bírtak Panamával

A brazil labdarúgó-válogatott meglepetésre 1-1-es döntetlent játszott szombaton a panamai csapattal a Portóban rendezett barátságos mérkőzésen.

Brazil's forward Richarlison gestures after mising an attempt on goal during an international friendly football match between Brazil and Panama at the Dragao stadium in Porto, on March 23, 2019 in preparation for the Copa America to be held in Brazil in June and July 2019. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Miguel Riopa

A Selecao ugyan az AC Milanban futballozó Lucas Paqueta találatával a 32. percben vezetést szerzett, de a közép-amerikai rivális négy perccel később egyenlített, több gól pedig nem született a találkozón.

A brazilok a tavaly nyári világbajnokságon Belgiumtól elszenvedett negyeddöntős vereség óta először nem győztek, de a veretlenségi sorozatukat így is életben tartották a hetedik találkozón.

Az oroszországi vb-n a csoportkörben három vereséggel búcsúzó panamaiak viszont 12 összecsapás óta nyeretlenek, ezalatt kilenc kudarc mellett ez volt a harmadik döntetlenjük.

Borítóképünkön a méltatlankodó brazil Richarlison a mérkőzésen

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!