bejelentés

2019.07.06. 14:25

Nézőcsúcsot dönthet Nadal és Federer mérkőzése

Ötvenezer teniszkedvelő néző előtt játszhat bemutató mérkőzést egymással a nemzetközi rangsorban második és harmadik játékos.

Telt ház, ötvenezer teniszkedvelő néző előtt játszhat bemutató mérkőzést egymással Fokvárosban Rafael Nadal és Roger Federer a jövő évben.

A spanyol és a svájci klasszis, akik korábban egyaránt többször is vezették már a világranglistát, február elején lépnek pályára a dél-afrikai nagyvárosban.

A jelenleg a szerb Novak Djokovic mögött a nemzetközi rangsorban második és harmadik játékos találkozójának bejelentése Londonban hangzott el, ahol jelenleg mindketten résztvevői a wimbledoni nyílt angol bajnokságnak.

Ha a várakozásnak megfelelően megtelik a meccsüknek otthont adó Cape Town Stadium, nézettségi világcsúcs születik. A rekordot a teniszstatisztika szerint az a női bemutató mérkőzés tartja, amelyet 2010-ben vívott egymással a belga Kim Clijsters és az amerikai Serena Williams Brüsszelben, ahol a helyszínen megközelítőleg 36 ezren voltak kíváncsiak a két sztár összecsapására.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!