egészséges

2019.09.13. 16:40

Sarri felépült, utazik Ronaldóékkal

Maurizio Sarri, aki tüdőgyulladás miatt az elmúlt hetekben nem lehetett együttese, a Juventus mellett, az olasz labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában már leülhet a kispadra.

Portuguese football player Cristiano Ronaldo, left, of Juventus F.C. talks to his coach Maurizio Sarri as they compete against Inter Milan during the 2019 International Champions Cup football tournament in Nanjing city, east China's Jiangsu province, 24 July 2019. Juventus beat arch rivals Inter Milan through a thrilling penalty shootout to go 5-4 on aggregate in the International Champions Cup here on Wednesday after they played out a 1-1 draw in regular time.

Forrás: AFP / Imaginechina / Stringer

Fotó: Imaginechina

A 60 éves vezetőedző a nyáron érkezett a torinói klubhoz, de

augusztus közepén kénytelen volt kihagyni egy felkészülési mérkőzést, majd a bajnokság kezdete után sem állhatott csapata rendelkezésére.

Az első két fordulóban segítője, Giovanni Martuscello irányította a Juventust.

Sarri augusztus 31-én ott volt a stadionban, amikor a címvédő hazai pályán, fordulatos mérkőzésen 4-3-ra verte a Napolit, de orvosi tanácsra egy páholyból figyelte az eseményeket.

A válogatott szünet után azonban ezúttal már teljes mértékben elláthatja feladatát.

A tréner tavaly távozott a Napolitól, majd a Chelsea-vel megnyerte az Európa-ligát, az angol bajnokságban harmadik lett – ezzel jutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe csapata -, a Ligakupa döntőjében csak tizenegyesekkel kapott ki a Manchester Citytől, az FA Kupából pedig februárban, az ötödik fordulóban búcsúzott. Június közepén jelentették be, hogy három évre Torinóba kötelezte el magát.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!