a tisztelet hiánya

2019.09.06. 11:20

Szánalmas, mit műveltek a románok a gyászszünet alatt (videó)

A spanyol labdarúgó-válogatott bukaresti Európa-bajnoki selejtezője előtt a csapatok a félkörívre álltak fel, hogy megemlékezzenek Luis Enrique elhunyt kislányára. A lelátón a néma csend viszont finoman szólva sem jött össze...

Spain (L) and Romania (R) players observe a minute of silence held in the memory of the tragedy suffered by Luis Enrique, the former coach of Spain, prior to the match of UEFA Euro 2020 Group F qualifier football match on National Arena stadium in Bucharest September 05, 2019. (Photo by Daniel MIHAILESCU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Daniel Mihailescu

A fütty egyébiránt a román ultráknak szólt szintén a román szurkolóktól, mert előbbiek a gyászszünet alatt elkezdtek pirotechnikát alkalmazni, és énekelni, erre a tábor másik része elkezdte őket fütyülni – írta meg a Nemzeti Sport.

Luis Enriquét a tavalyi, oroszországi világbajnokság után nevezték ki spanyol szakvezetőnek, de személyes okokra hivatkozva márciusban és júniusban sem ült le a nemzeti együttes kispadjára az Eb-selejtezőkön, majd később lemondott posztjáról. A szakember kilencéves kislánya múlt csütörtökön hunyt el csontrákban.

Borítókép: a spanyol és a román válogatott játékosai a gyászszünet alatt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!