francia válogatott

2019.12.10. 17:11

Deschamps a 2022-es vb végéig biztosan marad

Az FFF-hez közeli forrás szerint a szervezet végrehajtó bizottsága egyhangúlag támogatta a szerződéshosszabbítást, hogy a következő két és fél évben is az 51 éves szakember irányítsa a nemzeti csapatot.

SAINT-DENIS, FRANCE - OCTOBER 13: Coach of France Didier Deschamps speaks during a press conference ahead of the UEFA EURO 2020 qualifier Group H soccer match between France and Turkey at Stade de France in Saint - Denis, France on October 13, 2019. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency

Forrás: AFP / Anadolu Agency

Fotó: Mustafa Yalcin

A szakvezető korábbi szerződése a 2020-as Európa-bajnokság végéig volt érvényes – a hivatalos bejelentésre várhatóan ma délután, sajtótájékoztatón kerül sor.

Deschamps 1998-ban játékosként, tavaly edzőként lett világbajnok a francia csapattal, melyet 2012 júliusa óta kereken 100 mérkőzésen irányított.

Az előző Európa-bajnokságon ezüstérmes együttes a jövő nyári kontinensviadalon az Eb-címvédő portugálokkal, a németekkel, illetve egy selejtezős csapattal – amely a magyar válogatott is lehet – került egy csoportba. A franciák két mérkőzésüket is Budapesten vívják majd.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!