forma-1

2020.03.16. 08:13

E-sportra váltottak a pilóták

Max Verstappen és Lando Norris is az E-sportban próbálja ki magát, mivel a világbajnoki sorozat szünetel a koronavírus-járvány miatt.

A Red Bullt erősítő holland Verstappen a The Race nevű internetes motorsport-portál vasárnapi versenyében tette próbára vezetői tudását az „All-Star Esports Battle” című versenyen, melynek során a YouTube csatornán videojáték-specialistákkal csapott össze.

A McLaren csapat pilótája, a brit Norris ugyancsak versenyzett E-sportolók ellen a „Not the Aus GP” nevű viadalon a YouTube-on és a Twitch.tv-n.

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a koronavírus-járvány miatt nem rendezi meg az erre a hétvégére kiírt szezonnyitó Ausztrál Nagydíjat, a jövő hétvégére tervezett bahreini, továbbá az április első hétvégéjére meghirdetett vietnami futamot, valamint április 19-én a Kínai Nagydíjat sem. A sorozat a tervek szerint május végén, Európában kezdődhet el, az elmaradt versenyeket pedig az augusztusi szünetben pótolhatnák.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!