átigazolás

2020.04.14. 08:10

Brazil klubok is szívesen látnák Edinson Cavanit

A játékosnak június végén lejár a szerződése, így akár ingyen távozhat Párizsból.

Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani runs after receiving a trophy marking his 200th goal for his team after the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Girondins de Bordeaux at the Parc des Princes stadium in Paris, on February 23, 2020. (Photo by Martin BUREAU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Négy brazil klub is szívesen látná soraiban Edinson Cavanit, a Paris Saint-Germain uruguayi labdarúgóját.

Cavaninak június végén lejár a szerződése, így akár ingyen távozhat Párizsból. Diego Lugano, a Sao Paulo FC sportigazgatója a minap cáfolta, hogy szinte biztosan az argentin Boca Juniors lesz a 33 éves Cavani következő klubja.

„Azt hiszem, mielőtt a Bocába megy, csatlakozik hozzánk. Ez nem újdonság, már régóta mondom” – közölte Lugano, aki az uruguayi válogatottban sokáig a csatár csapattársa volt.

A támadójátékos állítólag a brazil Flamengo, Internacional és Palmeiras érdeklődését is felkeltette, de a Sao Paulo mellett szólhat Lugano mellett Daniel Alves személye is, hiszen a jobbhátvéd a PSG-ben csapattársa volt Cavaninak.

A francia élvonal eddigi szakaszában 22 mérkőzésen hét gólt szerző és három gólpasszt adó támadó iránt egyébként korábbi klubja, a Napoli is érdeklődik, sőt az olaszok már meg is kezdték a tárgyalást vele.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!