Járvány

2020.04.06. 14:20

Eljárás indul a házibulit tartó City-játékos ellen

Az angol labdarúgó-bajnokság címvédője, a Manchester City fegyelmi eljárást indít hátvédje, Kyle Walker ellen, aki a szigorú kormányzati intézkedések ellenére partit tartott otthonában, mások mellett két prostituáltat is „vendégül látva”.

(FILES) In this file photo taken on November 26, 2019 Manchester City's English defender Kyle Walker gestures during the UEFA Champions League football Group C match between Manchester City and Shakhtar Donetsk at the Etihad Stadium in Manchester, north west England. - Kyle Walker is facing disciplinary action from Manchester City despite apologising after breaching coronavirus lockdown conditions even though he advised people to stay at home. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Oli Scarff

A 29 éves angol válogatott védő múlt heti házibulijáról a The Sun című lap számolt be a hétvégén, külön kiemelve, hogy

Walker közvetlenül azt megelőzően rendezte házában a partit, hogy Twitter-oldalán a távolságtartásra vonatkozó állami szabályozás betartásának fontosságáról tett ki egy posztot.

A labdarúgó elismerte a történteket, és a lapnak küldött egy közleményt, melyben bocsánatot kért meggondolatlan tettéért, mellyel csalódást okozott hozzátartozóinak, klubjának, a szurkolóknak és a közvéleménynek.

Walker csapata szintén közleményben reagált és sajnálatát fejezte ki a botrány miatt, egyúttal bejelentette, hogy fegyelmi eljárást indít a játékos ellen.

„A labdarúgók példaképek, a stábunk és játékosaink pedig azért dolgoznak, hogy mindenben támogassák a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat, illetve minden a koronavírus-járvánnyal küzdő ember munkáját. Kyle tette közvetlenül ezeket az erőfeszítéseket sértette meg”

- írta a Manchester City.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!