új kihívások?

2020.04.16. 19:32

Salt Lake Citybe szerződhet Marozsán Dzsenifer

A németek magyar származású olimpiai bajnok labdarúgója iránt az Egyesült Államokból érdeklődnek.

A francia L'Équipiére szakportál arról számolt be, hogy

a női Bajnokok Ligájában címvédő Olympique Lyon nemcsak a 27 éves klasszist veszítheti el, hanem a 33 éves, 149-szeres francia válogatott Sarah Bouhaddit is,

aki után szintén a Salt Lake Cityben székelő Utah Royals FC érdeklődik. A lap kiemelte: a nyáron mindkét játékosnak lejár a lyoni szerződése.

Marozsán 2016-ban, már BL-győztes játékosként került az FFC Frankfurttól a francia együtteshez, amellyel az elmúlt három idényben bajnok és BL-győztes lett, kétszer pedig megnyerte a Francia Kupát is. Lyoni időszaka alatt Franciaországban a profi labdarúgókat tömörítő szervezet (UNFP) háromszor választott meg az év legjobb női játékosának, eközben Németországban is mindhárom esztendőben ő lett a legjobb női labdarúgó.

Az amerikai bajnokság előző idényében a kilenc együttest felvonultató mezőnyben a Utah Royals a hatodik helyen zárta az alapszakaszt, így nem jutott a rájátszásba. A nézőszámot tekintve viszont a második helyen áll, átlagosan több mint 10 500 szurkolóval.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!