kezében a döntés

2020.04.16. 15:43

Setién: Coutinho a Barcelonához tartozik

A spanyol futballbajnoki címvédő FC Barcelona vezetőedzője számol Philippe Coutinhóval, aki a katalán egyesület kötelékébe tartozik, de jelenleg kölcsönjátékosként a Bayern Münchent erősíti.

Philippe COUTINHO (FC Bayern Munich) apparently negotiates with Chelsea. Archive photo: Philippe COUTINHO (FC Bayern Munich), gesture, skeptical, action, single image, cut single motif, portrait, portrait, portrait. Soccer 1.Bundesliga, 25th matchday, matchday25, FC Bayern Munich (M) - FC Augsburg (A) 2-0, on 08.03.2020 in Muenchen ALLIANZARENA, DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND / OR QUASI- VIDEO. Â | usage worldwide

Forrás: AFP / SVEN SIMON / DPA

Fotó: Frank Hoermann

Az AS spanyol újság beszámolója szerint Quique Setién nem szeretné, ha klubja túladna a brazil középpályáson, vagy ha mégis, azt szerinte csak nagy pénzért érdemes megtennie.

„Philippe, mint labdarúgó, nagyon tetszik nekem”

- idézte a lap a szakembert.

„Ő a Barcelonához tartozik, számolok vele, kérdés persze, hogy ő mennyire számol velünk...”

A 27 éves, 61-szeres válogatott játékos 32 mérkőzésen kilenc gólt szerzett és nyolc gólpasszt adott ebben az idényben a Bayern Münchenben, amely tavaly nyáron vette kölcsön a támadó középpályást a Barcelonától.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!