nincs az a pénz

2020.06.26. 17:10

Elmarad a Fury-Tyson ütközet

A WBC-szervezetnél világbajnok brit Tyson Fury nem bokszol az ex-világbajnok amerikai Mike Tysonnal, akinek a csapata szerinte irreálisan sok pénzt szeretett volna kapni az összecsapásért.

British boxer Tyson Fury (R) gestures during an official weigh-in at the MGM Grand Las Vegas in Las Vegas, Nevada on February 21, 2020. - Fury will fight US boxer Deontay Wilder for the World Boxing Council (WBC) Heavyweight Championship Title on February 22, 2020 at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas. (Photo by John Gurzinski / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: John Gurzinski

A 31 éves brit Fury az IFL televíziónak nyilatkozva azt mondta,

Tysonék 500 millió fontról beszéltek neki, ami „egy vicc, teljesen irreális”.

Hozzátette, hogy a komolytalan összeggel szemben létezett az ESPN tévétől egy 10 millió dolláros ajánlat, amely egy Tyson elleni bemutató mérkőzésre szólt, „de aztán ennyiben is maradt a dolog, mindenki továbblépett”.

Az 53 éves Mike Tyson – aki a boksztörténelem legfiatalabb nehézsúlyú világbajnoka volt 20 éves korában, s legutóbb 2005-ben vívott meccset – április végén jelentette be, hogy visszatér a ringbe. Azóta több lehetséges rivális neve is felvetődött, de konkrét megállapodás eddig nem született.

Forrás: MTI

Borítókép: Fury valami hasonló fejet vághatott, amikor meghallotta az összeget

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!