sokan szomorkodhatnak

2020.06.14. 15:10

Hosszabbított a Lazio csapatkapitánya

Az olasz labdarúgó-válogatott meghatározó játékosa, Ciro Immobile megállapodott a Lazióval szerződése 2025-ig történő meghosszabbításáról – írta az Il Tempo.

Ciro Immobile of SS Lazio during the Serie A match between Lazio and Bologna at Stadio Olimpico, Rome, Italy on 29 February 2020. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto)

Forrás: AFP / NurPhoto

Fotó: Giuseppe Maffia

Az olasz lap úgy tudja, hogy a római együttes 30 éves csapatkapitánya – akinek korábbi megállapodása 2023 nyaráig volt érvényes – minden kérdésben egyezségre jutott a klubvezetéssel, így abban is, hogy évi négymillió euró lesz a fizetése.

Immobile 2016 nyarától játékosa a Serie A élcsapatai közé tartozó Laziónak. A mostani – a koronavírus-világjárvány miatt bő három hónapja félbeszakadt, és június 20-tól folytatódó – bajnoki szezonban 26 meccsen játszott, hét gólpassz mellett 27-szer volt eredményes. Nevét a nemzetközi sportsajtó a közelmúltban több nagy klubbal, köztük a Manchester Uniteddel hozta kapcsolatba.

Immobile a válogatottban 2014 óta 39 alkalommal jutott szóhoz, és tíz gólt szerzett.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!