Járvány

2020.06.03. 18:30

Sagnol szerint csak irigykedhetnek a németekre

A korábbi francia válogatott labdarúgó, Willy Sagnol úgy véli, nagy hiba volt a koronavírus-járvány miatt befejezettnek nyilvánítani a bajnokságot hazájában.

Bayern Munich's French interim head coach Willy Sagnol arrives for the German first division Bundesliga football match between Hertha Berlin and FC Bayern Munich in Berlin, on October 1, 2017. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP) / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050

Forrás: AFP

Fotó: Odd Andersen

„Az a probléma, hogy itt, Franciaországban túl korán hoztuk meg a döntést.

Most aztán az egész ország a német Bundesligát nézi és a legtöbben irigykednek”

- mondta Sagnol a Sport Bildnek.

A francia liga már április közepén határozott arról, hogy nem folytatódnak a küzdelmek, az élvonal bajnokának pedig az éllovas Paris Saint-Germaint hirdették ki.

Sagnol kilenc évig játszott a Bayern Münchenben, majd később Carlo Ancelotti vezetőedző segítője is volt ugyanott, most pedig kijelentette: a jövőben is trénerként szeretne dolgozni, akár a Bundesligában is.

„Huszonkét évesen jöttem ebbe az országba és itt lettem férfi. Nagyon kötődöm Németországhoz”

- fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!