Hosszabb távon számolnak vele

2020.06.20. 08:40

Százötvenmillió euróért sem eladó Joao Félix

Az Atlético Madrid nem válik meg Joao Félixtől, hiába kínáltak a portugál futballistáért 150 millió eurót – írta a goal.com spanyol sajtóinformációkra hivatkozva.

Atletico Madrid's Portuguese forward Joao Felix controls the ball during the Spanish League football match between Espanyol and Atletico Madrid at the Cornella-El Prat stadium in Cornella de Llobregat on March 1, 2020. (Photo by PAU BARRENA / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Pau Barrena

A 20 esztendős, ötszörös válogatott csatárért az angol élvonalból, a Premier League-ből érkezett a busás ajánlat, de hogy azt melyik klub tette, a forrás nem nevezte meg. Az Atlético klubvezetése elutasító válaszában leszögezte: Félixszel hosszabb távon számolnak, és szó sem lehet eladásáról.

A La Liga élvonalába tartozó fővárosi csapathoz a portugál támadó a Benficától érkezett 2019-ben, 126 millió euróért. A legutóbbi idényben a madridi alakulatban 29 mérkőzésen szerepelt, és nyolc gólt jegyzett három gólpassz mellett.

A mértékadó Transfermarkt.com portál 81 millió euróra becsüli jelenlegi piaci értékét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!