inter

2020.08.04. 15:45

Conte bepöccent, ő három évre tervez

Az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője kitart a tavaly nyári kinevezésekor kialakított hároméves terve mellett.

Inter Milans Italian head coach Antonio Conte reacts during the Italian Serie A football match Inter Milan vs Napoli played behind closed doors at the San Siro Stadium in Milan, on July 28, 2020. (Photo by MARCO BERTORELLO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Marco Bertorello

Az olasz szakember két nappal azután nyilatkozott erről, hogy a bajnokság szombati idényzáróját követően kifakadt és nehezményezte, a klubvezetés nem támogatta kellően őt és játékosait annak ellenére sem, hogy a megszerzett ezüstéremmel az elmúlt kilenc év legjobb eredményét érték el.

„Elhivatott vagyok, szeretném végigvinni a tavaly elkezdett hároméves tervet. Mint mindig mindenhol, most is teljes erőmmel fogok harcolni azért, hogy sikeresek legyünk”

- mondta Conte az ANSA olasz hírügynökségnek.

Az Inter számára még nem ért véget a szezon, ugyanis szerdán az Európa-liga nyolcaddöntőjében szerepel a Getafe ellen Gelsenkirchenben.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!