hiba

2020.11.11. 23:35

Elfogadhatatlan viselkedés miatt távozott a brit kerékpárosok sprintedzője

Kevin Stewart elnézést kért tetteiért, és elismerte, hogy azok miatt a továbbiakban tarthatatlanná vált a pozíciója a brit csapatban.

Hét év után távozott posztjáról Kevin Stewart, a brit kerékpárosok sprintedzője.

A helyi szövetség tájékoztatása szerint a szakembertől „kötelességszegés és a versenyzőkkel szemben tanúsított viselkedése” miatt váltak meg. Hozzátették: Stewart figyelmen kívül hagyta a magatartásbeli problémáival kapcsolatos többszöri figyelmeztetést, „viselkedése elmaradt a várt értékektől és normáktól”, így rossz fényt vetett a szervezetre is.

Stewart elnézést kért tetteiért, és elismerte, hogy azok miatt a továbbiakban tarthatatlanná vált a pozíciója a brit csapatban. Kiemelte: még az előtt benyújtotta a lemondását, hogy a szövetség meghozta volna a végső döntést az ügyében.

Stewart a tokiói olimpiára éremesélyekkel készülő brit kerékpárosok szakmai stábjának oszlopos tagja, többek között a hatszoros olimpiai aranyérmes pályakerékpáros Jason Kenny edzője volt.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!