Fa kupa

2021.01.24. 21:42

A Manchester United elbúcsúztatta a Liverpoolt

A bajnoki címvédő Liverpool FC nem jutott a legjobb 16 közé az angol labdarúgó FA Kupában, mivel a negyedik forduló vasárnapi játéknapján 3-2-re kikapott a Manchester United otthonában.

Manchester, 2021. január 24. Bruno Fernandes, a Manchester United játékosa (j) és csapattársa, Anthony Martial örül az Angol Labdarúgó-szövetség Kupája, az FA-kupa negyedik fordulójában játszott Manchester United-Liverpool mérkõzés végén a manchesteri Old Trafford stadionban 2021. január 24-én. A Manchester United 3-2-re gyõzött. MTI/AP/Pool/Martin Rickett

Forrás: MTI/AP/Pool

Fotó: Martin Rickett

Mohamed Szalah a 18. és az 58. percben is betalált, hazai részről pedig Mason Greenwood, majd Marcus Rashford volt eredményes, a 78. percben pedig Bruno Fernandes szabadrúgásból állította be a 3-2-es végeredményt a hazaiak javára.

Az élvonalbeli csapatok közül vasárnap a Chelsea és a Leicester City továbbjutott, a Fulham viszont hazai pályán 3-0-ra kikapott az ugyancsak első osztályú Burnleytől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!