Premier League

2021.01.26. 11:37

Guardiola szerint Agüero a hajrában már segítheti a Cityt

A támadó a betegség első három-négy napjában szenvedett, fáradtnak érezte magát, de azóta jobban van.

Josep Guardiola, a Manchester City labdarúgócsapatának vezetőedzője abban bízik, hogy a koronavírus-fertőzéssel küzdő argentin Sergio Agüero a bajnoki hajrában már újra segíteni tudja majd a csapatot.

A katalán szakember kedden azt mondta, a támadó a betegség első három-négy napjában szenvedett, fáradtnak érezte magát, de azóta jobban van.

„Most eljött az ideje, hogy negatív tesztet adjon, aztán amilyen gyorsan csak lehet, visszatérjen közénk, és napról napra egyre jobb állapotba kerüljön” – mondta Guardiola. Hozzátette, azt nem tudja pontosan megmondani, hogy játékosa mikor térhet vissza a pályára, de abban reménykedik, hogy február-március környékétől az idény végéig már bevethető lesz.

A 32 éves Agüerót a mostani szezonban sérülések hátráltatták, majd elkapta a koronavírust. A Manchester City történetének legeredményesebb futballistája csupán három mérkőzésen volt a kezdőcsapat tagja, ugyanakkor a manchesteri együttes nélküle is harcban van a bajnoki címért, hátránya két pont a listavezető, városi rivális Uniteddel szemben.

A City, amely egy bajnokival kevesebbet játszott, mint az MU, kedden este a West Bromwich Albion vendége lesz a Premier League 20. fordulójában.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!