Foci-Eb 2020

2021.06.08. 10:56

A lengyelek alapembere nem játszhat az Eb-n

Arkadiusz Milik sérülése nem jött rendbe, így a labdarúgó elhagyta a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő lengyel válogatott edzőtáborát, és nem vesz részt a kontinensbajnokságon.

A lengyel szövetség közölte, a 27 éves támadó az edzőtáborba érkezése óta térdsérüléssel bajlódik, így többnyire csak egyéni munkát volt képes végezni. Miután tünetei nem szűntek meg, a vizsgálatokat követően az orvosi stábbal egyetértésben arra a következtetésre jutottak, hogy nem lesz bevethető állapotban az Eb-n. Hozzátették: Milik visszatér klubjához, ahol folytatja a rehabilitációt.

Paulo Sousa szövetségi kapitány nem hívott be másik játékost a kieső csatár helyett.

Miliket a Napoli januárban másfél évre kölcsönadta az Olympique Marseille-nek, amelyben a tavaszi idényben 16 tétmérkőzésen tíz gólt szerzett.

Lengyelország kedden Poznanban barátságos mérkőzést játszik Izlanddal, a pénteken kezdődő kontinensbajnokságon a spanyol, a svéd és a szlovák válogatottal szerepel azonos csoportban.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!