nba

2021.06.10. 09:20

Számot cserél LeBron James

A következő szezonban újra 6-os mezszámmal játszik LeBron James, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) szupersztárja.

Los Angeles Lakers forward LeBron James dribbles the ball during a Christmas Day National Basketball Association (NBA) match-up between the Los Angeles Clippers and Los Angeles Lakers at the Staples Center in Los Angeles, California on December 25, 2019. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

A szerdai hírek szerint a négyszeres bajnok klasszis azért dönthetett így, mert hamarosan a mozikba kerül filmje, a Space Jam 2: A New Legacy című alkotás – amely folytatása a legendás Michael Jordannel és a rajzfilmsztárokkal forgatott Zűr az űrben című vígjátéknak , és ebben a számban szerepel benne.

James 23-asban kezdte karrierjét, majd amikor 2010-ben a Cleveland Cavalierstől a Miami Heathez szerződött, akkor váltott a 6-osra és nyert két NBA-bajnoki címet. Amikor visszatért az ohiói gárdához, már újra 23-asban vezette bajnoki címre a gárdát, és a Los Angeles Lakersnél is ezt viselte.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!