Foci-Eb 2020

2021.06.08. 11:00

Szoboszlai is szerepel a kimaradók álomcsapatában

Szoboszlai Dominik is szerepel a pénteken kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságról lemaradó játékosok álomcsapatában, amelyet a tekintélyes francia sportnapilap, a L'Equipe állított össze.

Hungary's midfielder Dominik Szoboszlai attends a training session in Saalfelden, Austria on May 27, 2021, where the Hungarian national football team prepares for the upcoming EURO 2020 football tournament. - The European championship, which was delayed from last year due to the coronavirus pandemic, is set to take place across the continent between June 11 and July 11, 2021. (Photo by JOE KLAMAR / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Joe Klamar

A névsorban olyan futballisták szerepelnek, akik sérülés vagy betegség miatt lemaradnak a részben budapesti rendezésű tornáról, és olyanok is, akiknek a válogatottja nem jutott ki a tavaly nyárról elhalasztott Európa-bajnokságra.

Az álomcsapat kapusa a szlovén Jan Oblak, jobbhátvédje az angol Trent Alexander-Arnold, a balhátvéd a francia Theo Hernandez, a középhátvéd a spanyol Sergio Ramos és a holland Virgil van Dijk.

A jobbszélső a L'Equipe által a magyarok legjobb játékosának nevezett Szoboszlai Dominik, aki makacs szeméremcsont-gyulladása miatt december óta nem szerepelt mérkőzésen.

A balszélső a német Marco Reus, a középpálya közepén a francia Eduardo Camavinga és a szerb Sergej Milinkovic-Savic található.

A támadósorban a svéd Zlatan Ibrahimovic és a norvég Erling Haaland kapott helyet.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!