balszerencse

2021.07.11. 12:27

Bokatörés vetett véget Conor McGregor mérkőzésének

A UFC elnöke, Dana White elmondta, hogy a sportolót már vasárnap megműtik egy Las Vegas-i kórházban.

LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JANUARY 26: Conor McGregor arrives at the 62nd Annual GRAMMY Awards held at Staples Center on January 26, 2020 in Los Angeles, California, United States.

Forrás: NurPhoto/AFP

Fotó: Xavier Collin

Az ír Conor McGregor kikapott az amerikai Dustin Poiriertől a kevert harcművészetek (MMA) legismertebb szervezete, a UFC szombat esti gáláján, Las Vegasban, mert bokatörés miatt az első menetben nem tudta folytatni a küzdelmet.

A két sportoló harmadik alkalommal találkozott egymással a könnyűsúlyúak kategóriájában, 2014 szeptemberében McGregor, idén januárban viszont Poirier győzött, utóbbi ráadásul technikai KO-val. A januári összecsapásuk után a pályafutása első kiütését elszenvedő ír harcos fél évre szóló orvosi felfüggesztést kapott.

A szombati mérkőzés orvosi stábja már az első menetben véget vetett a küzdelemnek, mivel McGregor bokatörés miatt nem tudta folytatni.

A UFC elnöke, Dana White elmondta, hogy McGregort már vasárnap megműtik egy Las Vegas-i kórházban.

Az MMA egyik legnagyobb sztárja az elmúlt egy évben – tavaly és idén május között – a világ legjobban kereső sportolója volt a Forbes gazdasági magazin szerint. McGregor 180 millió dollárral gazdagodott, amelyből 158 millió a befektetéseiből és saját whiskey-márkájának értékesítéséből származik.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!