Bundesliga

2021.07.26. 22:44

Nem lesz hektikus játékosvásárlás a Herthánál

Ha a tokiói olimpián szereplő német Arne Maier és Jordan Torunarigha, a brazil Matheus Cunha és a francia Lucas Tousart egészségesen tér vissza, akkor nem lesznek aggodalmai.

Dárdai Pál vezetőedző kijelentette, hogy nem lesz „hektikus játékosvásárlás” a nyári szünetben a Hertha BSC labdarúgócsapatánál.

A szakvezető már többször leszögezte, hogy egyes pozíciókban szükségesnek látja a sürgős erősítést, főleg a támadósorban, de az ausztriai edzőtáborban hétfőn úgy fogalmazott, ha a tokiói olimpián szereplő német Arne Maier és Jordan Torunarigha, a brazil Matheus Cunha és a francia Lucas Tousart egészségesen tér vissza, akkor nem lesznek aggodalmai.

„Az viszont nagy kár lenne, ha valaki megsérülne, vagy kevés meccsterheléssel a háta mögött érkezne vissza” – jegyezte meg.

A magyar edző hangsúlyozta, hogy nem akarnak hektikus játékosvásárlásba kezdeni, mert „amikor mindenki itt lesz, tisztességes csapatunk lesz”, ezért ha senkit nem igazolhatnak, azt is el kell fogadniuk.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!